Класифікація модульних будівель

травень 24, 2021 | Перегляди: 513 |

На сьогоднішній день модульні будівлі затребувані в багатьох сферах: торгівля, будівництво, побутова сфера. Вони прості в монтажі і для установки не вимагають спеціально підготовленого фундаменту.

Модульні будівлі

Спочатку такі тимчасові побутівки призначалися для будівельників. Але сьогодні широкий вибір внутрішньої і зовнішньої обробки, можливість оснащення побутовими комунікаціями, дозволяє використовувати їх в найрізноманітніших сферах діяльності.

В основі модульного будівництва лежать блок-модулі, які відрізняються надійністю і доступною вартістю. А розрахунковий термін експлуатації таких будівель досягає 50 років.

Модульні будови

За призначенням модульні будівлі бувають:
  • Житлові та побутові. Використовуються в якості тимчасового житла для будівельників, розробників природних копалин і членів їх сімей, також використовується в якості дачних будівель. Обладнуються всім необхідним для постійного проживання: водопроводом, каналізацією, електропостачанням. Є можливість проводити внутрішні оздоблювальні роботи.
  • Адміністративні та офісні. У таких будинках можна розмістити управлінський апарат в безпосередній близькості до великих логістичних терміналів, на будівництвах. Мають компактне планування і можуть встановлюватися в кілька поверхів.
  • Господарські. Торгівельні точки, пункти громадського харчування, ангари малих і середніх розмірів дозволяють швидко облаштувати територію під торговельний майданчик. Без проблем монтуються і перевозяться. Розраховані на активну експлуатацію. Склопакети та двері в таких модульних будівлях встановлюються стандартні, як у житлових будинках.
  • житлові модульні будівлі

  • Промислові будівлі. Використовується в якості цехів або для зберігання готової продукції. Найчастіше в них не передбачено опалення, оздоблення в них набагато простіше ніж в житлових модулях.
  • Санітарні модульні будівлі. Призначені для облаштування мобільних лазень і душових, також можуть служити роздягальнями, медичними пунктами. Внутрішнє оздоблення відрізняється водостійкістю, передбачено наявність водопроводу, каналізації, опалення.

Вибрати оптимальний варіант, а також внести в нього корективи щодо планування, обробки і комплектації ви можете разом з менеджерами компанії ЮТМК. Ми здійснюємо доставку модульних будівель в усі регіони України, в тому числі в Чернігів, Рівне, Ужгород, Харків. Також ви можете купити готові модульні будівлі самовивозом на складах в Києві, Дніпрі, Борисполі, Запоріжжі, Херсоні та Чернівцях. Телефонуйте, ми завжди будемо раді допомогти.


Металобаза у Києві- центральний офіс бульвар Верховної Ради, 34, Київ, Україна

Міський

Мобільний

Металобаза у Полтаві Полтава, вул. Ковпака 37

Мобільний

Металобаза у Дніпрі Дніпропетровськ, просп. Богдана Хмельницького 122

Міський

Мобільний

Склад металопрокату у Києві вулиця Будіндустрії 7, Київ

Мобільний

Металобаза у Борисполі вулиця Глібова 7, Бориспіль, Київська область

Мобільний

Металобаза в Чернівці: профільні, зварні, безшовні, котельні труби вулиця Осіння, 2А, Чернівці, Чернівецька область, Україна, 58000

Мобільний

Металлобаза в Запоріжжі Крива бухта 2 , Запоріжжя, Запорізька область, Україна

Мобільний

Металлобаза в Херсоні Херсон, Херсонська область, Україна николаевское шоссе 5 км

Мобільний

Металобаза в Одесі Одесса, Одесская область, Украина

Мобільний

Металобаза в Черкасах Черкассы, Черкасская область, Украина

Мобільний

Металобаза в Лодзь Traktorowa 23A, Лодзь, Польша

Мобільний

E-mail