Поковки для металургійного виробництва

січень 25, 2018 | Перегляди: 503 |

Металургія - найважливіша галузь вітчизняної економіки, що включає в себе процеси отримання металів з рудної сировини, виробництво металопрокату, металообробку і ін. Розрізняють чорну і кольорову металургію: перша вивчає видобуток і збагачення руд чорних металів, друга - кольорових.

В Україні металургійна промисловість набула найширшого розвиток. Сотні підприємств різного масштабу займаються видобутком і збагаченням руд, виготовленням прокату і подальшої його обробкою. Всі ці процеси неможливі без високотехнологічного обладнання. Для його виготовлення і ремонту необхідний металопрокат різних видів, і одними з найбільш затребуваних є поковки. Вони являють собою чорнові заготовки, отримані методом кування. Їх форми максимально наближені до деталей, які згодом потрібно зробити з цих заготовок. Після мінімальної металообробки виходять дуже точні і якісні вироби.

Компанія «ЮТМК» пропонує широкий асортимент поковок для металургійного виробництва. Найбільшим попитом користуються ковані круги діаметром 120 мм - 800 мм, проте нерідко можна зустріти квадратні, прямокутні, шестигранні поковки. Для нас це дуже важливий напрямок діяльності, тому ми готові запропонувати своїм партнерам прокат для різного устаткування підприємств металургійної промисловості.

Застосування поковок в металургійному виробництві

У нашому асортименті покупець знайде поковки із сталей марок Ст20, Ст45, СТ50, 5ХНМ, 4Х5МФС, 60ХН, 75ХМФ, 09Г2С, 15ГС, 12Х1МФ, 15Х1М1Ф і ін. Найчастіше поковки застосовуються для виготовлення такого обладнання і деталей:

  • Заготовки валків для прокатних станів.
  • Кокиля для відцентрового лиття труб.
  • Заготовки напрямних колон і втулок.
  • Різні види штампова заготовок - матриці, баби, пуансони, плити та ін.
  • Елементи зубчастих передач - шестерні, кільця і ​​т. Д.
  • Трубні заготовки та багато іншого.

Даний перелік неповний, крім цих деталей і запчастин можливі також поставки поковок для виготовлення специфічних, унікальних виробів для підприємств металургійної промисловості. Для отримання більш детальної інформації з цього приводу зв'яжіться з нашими менеджерами. Компанія «ЮТМК» готова доставити ваш металопрокат в найкоротші терміни в будь-яке місто нашої країни!


Металобаза у Києві- центральний офіс бульвар Верховної Ради, 34, Київ, Україна

Міський

Мобільний

Металобаза у Полтаві Полтава, вул. Ковпака 37

Мобільний

Металобаза у Дніпрі Дніпропетровськ, просп. Богдана Хмельницького 122

Міський

Мобільний

Склад металопрокату у Києві вулиця Будіндустрії 7, Київ

Мобільний

Металобаза у Борисполі вулиця Глібова 7, Бориспіль, Київська область

Мобільний

Металобаза в Чернівці: профільні, зварні, безшовні, котельні труби вулиця Осіння, 2А, Чернівці, Чернівецька область, Україна, 58000

Мобільний

Металлобаза в Запоріжжі Крива бухта 2 , Запоріжжя, Запорізька область, Україна

Мобільний

Металлобаза в Херсоні Херсон, Херсонська область, Україна николаевское шоссе 5 км

Мобільний

Металобаза в Одесі Одесса, Одесская область, Украина

Мобільний

Металобаза в Черкасах Черкассы, Черкасская область, Украина

Мобільний

Металобаза в Лодзь Traktorowa 23A, Лодзь, Польша

Мобільний

E-mail