Поковки для енергетики

січень 25, 2018 | Перегляди: 524 |

Енергетика - це сукупність галузей господарсько-економічної діяльності, пов'язаних з використанням, розподілом і перетворенням різних енергоресурсів. Це найважливіша сфера для економіки всієї країни, вона буває традиційної та нетрадиційної. Перша, в свою чергу, ділиться на теплову, ядерну та гідроенергетику. Нетрадиційна в основному спрямована на використання природних джерел енергії.

У нашій країні енергетична промисловість отримала дуже широке поширення, в ній задіяно безліч державних і приватних підприємств. Всі вони потребують стабільних поставках металопрокату, зокрема - поковок. Компанія «ЮТМК» готова забезпечити своїх партнерів якісними заготовками для енергетичних об'єктів та обладнання. У нашому асортименті ви знайдете поковки з круглим перетином в діаметрі від 120 мм до 800 мм, квадратний кований профіль і інші види поковок більш складної конфігурації.

Застосування поковок в енергетичній промисловості

Поковкою називають чорнову заготовку, зроблену в максимальній відповідності з формою і габаритами необхідної деталі. За допомогою подальшої металообробки з такою заготовки вдається отримати готовий виріб. При цьому витрата матеріалу в процесі обробки (стружка) залишається мінімальним.

В енергетиці з поковок роблять такі деталі і запчастини:

  • Вали роторів парових і газових турбін, турбогенераторів.
  • Заготовки для газових турбін - вали компресорів і роторів, стяжки, диски та ін.
  • Найбільш широко поковки застосовуються при прокладанні трубопроводів. З них роблять не тільки труби, але і різні сполуки (коліна, муфти, штуцера), колектори, заглушки, фланці та інші види кріплень, штамповані днища.
  • Кований металопрокат також часто використовують в якості опор для трубопроводів і інших зварних металоконструкцій.

Найбільш часто застосовуються марки сталей, з яких роблять поковки для енергетики: сталь 20, 15ГС, 16ГС, 17Г1С, 09Г2С, 10Г2, 12Х1МФ, 15Х1М1Ф, 10Х9МФБ-Ш, 10Х92МФБР і ін. Замовити поковки будь-який з цих марок можна в компанії «ЮТМК» . Ми готові запропонувати вам кований прокат різної конфігурації, в тому числі - складні деталі, виконані під замовлення. Здійснюється оперативна доставка металопрокату в усі регіони нашої країни!


Металобаза у Києві- центральний офіс бульвар Верховної Ради, 34, Київ, Україна

Міський

Мобільний

Металобаза у Полтаві Полтава, вул. Ковпака 37

Мобільний

Металобаза у Дніпрі Дніпропетровськ, просп. Богдана Хмельницького 122

Міський

Мобільний

Склад металопрокату у Києві вулиця Будіндустрії 7, Київ

Мобільний

Металобаза у Борисполі вулиця Глібова 7, Бориспіль, Київська область

Мобільний

Металобаза в Чернівці: профільні, зварні, безшовні, котельні труби вулиця Осіння, 2А, Чернівці, Чернівецька область, Україна, 58000

Мобільний

Металлобаза в Запоріжжі Крива бухта 2 , Запоріжжя, Запорізька область, Україна

Мобільний

Металлобаза в Херсоні Херсон, Херсонська область, Україна николаевское шоссе 5 км

Мобільний

Металобаза в Одесі Одесса, Одесская область, Украина

Мобільний

Металобаза в Черкасах Черкассы, Черкасская область, Украина

Мобільний

Металобаза в Лодзь Traktorowa 23A, Лодзь, Польша

Мобільний

E-mail